Acties

☆Cadeaubonnen 2+2 gratis!☆

Als je 2 cadeaubonnen koopt krijg je er 2 gratis, GRA-TIS! Niet alleen, omdat je in 4 lessen meer kan leren, maar natuurlijk ook omdat je zo’n leuk muzikaal cadeau wel met meer mensen zou willen delen. Wat je reden ook is, met deze actie zit je sowieso goed!

☆Familie korting!☆

Er is een speciale korting voor familieleden die samen les willen volgen bij Janneke’s Zangatelier.
Als jullie tegelijkertijd starten ontvangen jullie 50% korting op de eerste maand!
Volg je al les hier, en wilt je broer, zus, vader of moeder ook graag les gaan volgen?
Dan krijgen jullie allebei 50% korting op één maand! Win win!

Voorwaarden:
– De korting geldt alleen voor nieuwe leden. Indien jij hier al lessen volgt, mag je dus de korting gebruiken voor een familielid die hier nog geen les heeft.
– Deze actie duidt niet op duoles. Jullie hebben allebei aparte lestijden/dagen.
– Schrijven jullie jezelf tegelijkertijd in voor een abonnement krijgen jullie dus 50% korting op de eerste maand. Heb jij zelf al een abonnement, en je familielid is nieuw, dan krijgen jullie allebei 50% korting op de maand waarin je familielid start.
– Deze korting wordt niet automatisch verrekend, dus je dient zelf aan te geven en aan te tonen dat jullie familie zijn vóórdat jullie starten met de lessen, of vóórdat de eerste lesmaand van het nieuwe lid begint.

– Meerdere familieleden aanmelden is ook mogelijk, maar de korting geldt dan voor degene die het nieuwe lid aanmeldt. Dus stel, 2 familieleden hebben zich aangemeld en willen een derde familielid aanmelden, dan ontvangt het derde familielid korting en één van de familieleden die al aangemeld zijn. Willen jullie met meerdere familieleden tegelijk starten met een abonnement bij Janneke’s Zangatelier, dan krijgen jullie allemaal 50% korting op de eerste maand. Dus ook al starten jullie met z’n zessen, alle zes krijgen dan 50% korting op de eerste maand.
– Deze actie geldt alleen voor abonnementen en niet voor strippenkaarten of losse lessen.
– Deze actie geldt niet voor bandcoaching.
– Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties.

les kosten