Bandcoaching

Bandcoaching

Speel jij in een band en wil je jouw act naar een hoger niveau tillen?
Dan ben je bij Jane Who aan het juiste adres.

Bands heb je in allerlei formaties, muziekstijlen, leeftijdsgroepen en niveaus. Afhankelijk van de stijl en het niveau van de band plannen we bandcoaching lessen in. Jullie doelen en wensen zullen de inhoud van de lessen bepalen. Samen kunnen we bijvoorbeeld werken aan een stappenplan van een bepaalde tijd, en doelen stellen die binnen dit tijdsverstek behaald zullen worden.  Vooral bands die bijvoorbeeld een belangrijk optreden hebben gepland, zullen veel baat hebben bij bandcoaching lessen.

Maar ook bands die al aardig aan de weg aan het timmeren zijn, en op langere termijn denken, kunnen behoefte hebben aan coaching. Misschien willen jullie graag een EP of album opnemen? Of willen jullie jezelf beter profileren binnen de Nederlandse popindustrie. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Met de ervaring en kennis die ik heb opgedaan in zowel de praktijk als op het conservatorium, kan ik jullie tools aanrijken waarmee die volgende stap niet langer een droom blijft.

Een aantal concrete voorbeelden van een bandcoaching sessie zijn o.a. groepssongwriting, werken aan je performance, liedjes perfectioneren, instrument partijen arrangeren, backingvocals leren zingen naast je instrument, en nog veel meer! Soms heb je gewoon een beetje hulp nodig, of een duwtje in de juiste richting, en daar ben ik dan voor. Eigenlijk gaan we dus gewoon aan de slag met wat jullie al doen, en gaan we samen kijken of we dat nog beter kunnen maken. Het doel is om datgene wat jullie willen bereiken, werkelijkheid te laten worden!

Maar hoe gaat dat dan in zijn werking? Moeten we speciaal een ruimte gaan huren? Moeten wij met al onze spullen naar jou toe komen?
Nee, helemaal niet! Het is gewoonlijk dat ik langskom in de ruimte waar jullie normaal gesproken repeteren. Dat kan bij speciaal ingerichte ruimtes zoals bij Muziekcentrum de Bosuil, maar ook in jullie garage, woonkamer, studio etc. Er hoeven dus geen extra regelingen worden getroffen qua repetitieruimtes. De enige voorwaarde is dat het in Weert of omstreken moet zijn. Het standaardtarief gaat uit van een formatie van 3 – 5 personen. Bij een andere formatie wordt het tarief in overleg bepaald.

Klik hier voor de tarieven.
Klik hier om contact op te nemen voor een proefles.

Scroll Up